Over ons

De medewerkers

Stephanie De Bo

Stephanie De Bo

Stephanie is verantwoordelijk voor de twee kantoren en staat  in voor de ontvangst van de klanten in het kantoor te Astene. U kan bij haar terecht voor al uw vragen over verzekeringsproducten. Zij maakt graag een afspraak met u op kantoor of bij u thuis voor persoonlijk advies.

Luc De Bo

Luc De Bo

Luc staat mee in voor het onthaal van de klanten in het kantoor te Astene. Hij kent als geen ander de noden en behoeften van de zelfstandigen. Voor al uw vragen over het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen, groepsverzekeringen, collectieve verzekeringen gewaarborgd inkomen en hospitalisatie kan u steeds bij hem terecht.

Alex

Alex Kaes

Alex is de commerciele kracht in het kantoor te Aalter. U kan bij hem terecht voor al uw vragen in verband met verzekeringen, kredieten en beleggingsverzekeringen. Hij komt graag bij u thuis voor een persoonlijk onderhoud.

Nathalie

Nathalie Vanquaethem

Nathalie is ons manusje van alles. Naast haar administratieve taken staat zij ook in voor het onthaal van de klanten in het kantoor te Aalter.

Filip

Filip Cottenie

Filip is de commerciële man in het kantoor te Astene. Hij heeft reeds jarenlange ervaring in de verzekeringssector en helpt u dan ook graag verder met al uw vragen in verband met verzekeringen.