Assu-Bo is een familiebedrijf met 35 jaar ervaring in de verzekeringssector en is gespecialiseerd in het aanbieden van complete verzekeringsoplossingen voor gezinnen en kleine- en middelgrote ondernemingen in de regio Deinze, Aalter en Nevele.

Onze medewerkers

Stephanie

Stephanie De Bo

Stephanie is verantwoordelijk voor de twee kantoren en staat in voor de ontvangst van de klanten in het kantoor te Deinze. U kan bij haar terecht voor al uw vragen over verzekeringsproducten. Zij maakt graag een afspraak met u op kantoor of bij u thuis voor persoonlijk advies.

Luc De Bo

Luc De Bo

Luc staat mee in voor het onthaal van de klanten in het kantoor te Deinze. Hij kent als geen ander de noden en behoeften van de zelfstandigen. Voor al uw vragen over het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen, groepsverzekeringen, collectieve verzekeringen gewaarborgd inkomen en hospitalisatie kan u steeds bij hem terecht.

Alex Kaes

Alex Kaes

Alex is de commerciele kracht in het kantoor te Aalter. U kan bij hem terecht voor al uw vragen in verband met verzekeringen, kredieten en beleggingsverzekeringen. Hij komt graag bij u thuis voor een persoonlijk onderhoud.

Nathalie Vanquaethem

Nathalie Vanquaethem

Nathalie is ons manusje van alles. Naast haar administratieve taken staat zij ook in voor het onthaal van de klanten in het kantoor te Aalter.

Guillaume

Guillaume Langeraert

Guillaume is de nieuwe medewerker van het team. Hij zal mee instaan voor de werking van het kantoor te Deinze.